počet produktů: 0
cena: 0,00 CZK (0,00 €)
kontaktní formulář
chci zaslat dotaz
počítadlo přístupů
dnes: 92
týden: 422
celkem: 982302

SANELLI AMBROGIO - Supra Profesionale - kuchyňský nůž 18 cm - vykosťovací - řeznický

SANELLI AMBROGIO - Supra Profesionale - kuchyňský nůž 18 cm - vykosťovací - řeznický
60% (2 hodnocení)
katalogové číslo: 400014
záruka:24 měsíců
výrobce:Sanelli Ambrogio - Itálie
cena bez DPH:652,89 CZK (26,78 €)
cena vč. DPH:790,00 CZK (32,41 €)
Skladem
790,00 CZK (32,41 €)
vložit do košíku
ks
popis
obrázky
parametry
soubory a odkazy

Nůž 18 cm, SANELLI AMBROGIO - vykosťovací - řeznický 

Výrobce: Sanelli Anbrogio
Délka čepele: 180 mm
Tloušťka čepele: 2,9 mm 
Hmotnost: 112 g
Ergonomická rukojeť

Používá se na běžné krájení syrového masa a řez podél kostí.  

Černá TPE elastomerová rukojeť. Speciální nerezová čepel z nerezové oceli s dusíkem Bonpertuis® NITROCUT NCV50. Značení laserem, přesné a nesmazatelné, s číslem šarže a kódem výrobku. Perfektní přilnavost mezi čepelí a rukojetí, aby byla zajištěna maximální hygiena, testováno a certifikováno společností NSF International. Nůž je vhodný do všech kuchyní, restaurací, hotelů a dalších gastronomických zařízení. Lze jej mýt jak ručně, tak v myčce na nádobí. Výrobce zajišťuje kompatibilitu výrobků s normou PE číslo 1935/2004 týkající se materiálů a předmětů povolených pro styk s potravinami.

Profesionální nůž řady „Supra Professionale“ od firmy Sanelli Ambrogio  řeší bezpečnost při práci, je spolehlivý, hygienický a díky svým přednostem ulehčí práci všem uživatelům.
Výrobky firmy Sanelli Ambrogio jsou patentovány v Evropě a v USA.

SANELLI AMBROGIO - Supra Profesionale - kuchyňský nůž 18 cm - vykosťovací - řeznický
SANELLI AMBROGIO - Supra Profesionale - kuchyňský nůž 18 cm - vykosťovací - řeznický
SANELLI AMBROGIO - Supra Profesionale - kuchyňský nůž 18 cm - vykosťovací - řeznický
SANELLI AMBROGIO - Supra Profesionale - kuchyňský nůž 18 cm - vykosťovací - řeznický
SANELLI AMBROGIO - Supra Profesionale - kuchyňský nůž 18 cm - vykosťovací - řeznický
Diskuze je prázdná.
přidat příspěvek do diskuze